Demigod

  • Ontwikkelaar Gas Powered Games
  • Eerste releasedatum 8 mei 2009
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Speelbare bèta voor Demigod

In september zal er een bèta versie komen voor de RTS/RPG game Demigod. Gas Powered Games (van onder andere Space Siege en Supreme Commander) had al aangeven dat er verschillende bèta-sessies zouden komen, en komt zijn woord dus ook na.

In Demigod speel jij een held, met wie je het aan de stok krijgt met verschillende vijanden. Als het je tijdens een gevecht even te heet onder de voeten loopt, zul je 'Demigods' op kunnen roepen om je bij te staan in de strijd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?