Split/Second: Velocity

  • Ontwikkelaar Black Rock Studio
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Split\Second begin 2010

Vandaag heeft de ontwikkelaar van onder meer Pure, Black Rock Studios, bekendgemaakt dat de game Split/Second vanaf begin 2010 beschikbaar zal zijn voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Craig Relyea, de directeur van de uitgever Disney Interactive, vertelde dat Split/Second de vaardigheden van Black Rock Studio om een meeslepende ervaring te leveren zal laten zien. Deze ervaring zal volgens Relyea alle games uit het racegenre laten vallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?