Sports Party

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Sports Party komt naar Nintendo Switch

Sports Party komt naar de Nintendo Switch. Ubisoft heeft dit vandaag aangekondigd en een trailer uitgebracht.

Een game met dezelfde titel is in 2009 uitgekomen voor de Nintendo Wii, maar nu krijgt de Nintendo Switch een eigen versie. In de nieuwe sportgame voor de hele familie kun je met drie andere spelers kiezen uit zes verschillende sporten: basketbal, frisbee, golf, jet ski, strandtennis en skateboarden. Bekijk de trailer hier.

Sports Party komt op 30 oktober naar de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?