Square Enix kondigt nieuwe PlayStation 3 aan

Square Enix heeft een foto onthuld van een gloednieuwe PlayStation 3 met daarop een Cloud Wolf logo gegraveerd. Deze PlayStation 3 zal rond april uit moeten komen in Japan. Het lijkt er dus op dat Japan er weer een nieuwe limited edition bundel bij krijgt.

Niet alleen de lay-out zal anders zijn. Bij de PlayStation 3 krijg je ook de film Final Fantasy VII: Advent Children op Blu-ray met inclusief de demo van Final Fantasy XIII. Niet te vergeten zal het ook nog eens een 160 GB harde schrijf bevatten. Helaas zal zoals gewoonlijk de Europese release er hoogwaarschijnlijk niet in zitten.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?