Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Hitman GO

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 17 april 2014
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Square Enix stopt met mobiele GO-games

Square Enix heeft bekendgemaakt dat het stopt met de mobiele GO-games. De games van ontwikkelaar Square Enix Montreal konden volgens de uitgever niet meer opboksen met free-to-play games voor mobiele platformen.

De eerste game in deze serie van Square Enix was Hitman GO, die zeer succesvol bleek te zijn. De game verscheen oorspronkelijk voor Android en iOS. Later kwam deze ook uit voor Steam, en voor de PlayStation 4 en PS Vita. Na het succes van Hitman GO volgde Lara Croft GO en Deus Ex GO, dat net als hun voorganger turn-based strategiegames zijn.

onbekend

Ondanks dat we in de toekomst geen nieuwe GO-games meer kunnen verwachten heeft Square Enix laten weten nog wel games voor de mobiele platformen te gaan maken.

BRON Square Enix

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?