Star Wars: Battlefront Classic Collection is een ramp

Geplaatst:
Aangepast: 15 maart 2024 10:40

Een flinke domper voor ontwikkelaar Aspyr. Star Wars: Battlefront Classic Collection kent een ongekende valse start.

Met een Steam-rating van 'overweldigend negatief' is het duidelijk dat er iets niet helemaal goed gaat met de Star Wars: Battlefront Classic Collection. De multiplayer-modus van de klassieke Star Wars-games collectie is compleet kaduuk. Servers liggen er constant uit en spelers ervaren diverse issues, zoals hoge ping, crashes, matchmaking errors en servers die niet aangegeven staan in de browser. Dit laat Aspyr niet in de koude kleren zitten en de ontwikkelaar bracht al snel een blogpost uit. Ze vermelden het feit dat ze druk bezig zijn met hun netwerkinfrastructuur, die kampte met serieuze problemen op het moment dat de game lanceerde. Ze bedanken de fans voor de feedback en ze werken nu het klokje rond om ervoor te zorgen dat Star Wars: Battlefront Classic Collection in een speelbare staat komt te verschijnen.

Star Wars: Battlefront Classic Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Aspyr
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Battlefront (2004)

Series

Star Wars

Uitgever

LucasArts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox, PlayStation 2

Releasedatum

24 september 2004

Ontwikkelaar

Pandemic Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord