Star Wars: Hunters heeft eindelijk een releasedatum

Geplaatst:

Star Wars: Hunters werd meerdere keren uitgesteld, maar nu is er gelukkig toch een officiële releasedatum bekendgemaakt. De game komt uit op 4 juni.

Als het goed is komt de free-to-play game van Zynga dan toch eindelijk uit volgende maand. De ontwikkelaar kondigde Star Wars: Hunters aan in 2021, maar sindsdien werd de game ieder jaar uitgesteld, hopelijk tot nu toe. Het is een battle arena shooter waarin je met diverse personages bekende gevechten uit het Star Wars-universum kunt naspelen. Bij lancering bevat de game 13 personages, waaronder een Jedi droid, een Mandalorian Vanguard en een bounty hunter. De game heeft wat inspiratie genomen van WWE games, wat betekent dat alle personages een beetje over de top zijn.

Star Wars: Hunters staat op de planning voor 4 juni en komt dan uit op de Nintendo Switch, iOS en Android.

Bron: YouTube Star Wars

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Hunters

Series

-

Uitgever

LucasArts

Reviewscore

-

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Zynga

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord