Stealth-avontuur EVOTINCTION kent releasedatum

Geplaatst: 18 juni 2024 14:20
Aangepast: 18 juni 2024 14:21
-

Het is geen evolutie, maar ook geen 'extinction' in de aankomende stealth-avonturengame EVOTINCTION. Check hier de nieuwe gameplaytrailer.

De mensheid ontwikkelt zich als een malle. Wanneer AI, genbewerking en kwantumverstrengeling behoren tot de normaalste zaken van de wereld, dan weet je dat een Terminator-achtig plot op de loer ligt. In EVOTINCTION is protagonist Dr. Liu, de enige die losgeslagen AI's kan stoppen in een futuristische onderzoeksfaciliteit. In deze stealthgame kun je moeilijk een vuist maken tegen de digitale dreiging, maar je kan wel flink tekeer gaan met diverse hackvaardigheden om zo als winnaar uit de bus te stappen. Ben jij klaar om de vele geheimen te onthullen die de sleutel vormen tot het overleven of uitsterven van de mensheid?

EVOTINCTION is beschikbaar vanaf 13 september voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EVOTINCTION

Ontwikkelaar:

Spikewave Games

Uitgever:

Astrolabe Games

Release:

13 september 2024

-

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord