One Piece: Burning Blood

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 3 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Stem op nieuwe personages in One Piece Burning Blood

Bandai Namco heeft een mogelijkheid aangekondigd om om te stemmen voor drie nieuwe speelbare personages beschikbaar te stellen in One Piece Burning Blood. De drie karakters die het meest gekozen zijn, worden later aan de lijst met speelbare vechters toegevoegd.

Je hebt de keuze uit, Rob Lucci, Kaku, Magellan, Caesar Clown, Arlong, Kuro, DonKrieg, Vergi, Cavendish. Señor Pink, Diamante, Trebol, Tashigi. Rebecca, Vivi, Monkey D. Garp en Coby. Iedereen mag zijn stem uitbrengen op de officiele website. Je kan stemmen tot 6 juli dus wees er op tijd bij.

One Piece Burning Blood is al vanaf 3 juni beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One. Een pc-versie verschijnt deze zomer nog.

BRON Persbericht Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?