Steve Jobs overleden

Een treurige dag voor niet alleen Apple fanaten, maar voor de gehele computerindustrie. Steve Jobs, de man achter de iPod, iPad, iPhone en de Macintosh is overleden. Hij is maar 56 jaar oud geworden.

De beste man had al langer last van gezondheidsproblemen. Hij heeft een tijdje geleden zijn taak als CEO van Apple neer moeten leggen, omdat zijn gezondheid hard achteruit ging.

Apple heeft een speciale herdenkingspagina voor Steve Jobs gemaakt, waar je bedankjes, condoleances en steunbetuigingen kan neerzetten. Deze is hier te vinden.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?