Stray door miljoenen mensen gespeeld op de PS4

Geplaatst:

De indiegame Stray is inmiddels door meer dan 4 miljoen mensen gespeeld op de PlayStation 4. Dit blijkt uit data die onlangs vrij werd gegeven door Sony.

Na het succes op de Game Awards van dit jaar kan indiegame Stray nog een indrukwekkende prestatie op de PlayStation vieren. De game werd namelijk genomineerd voor de hoofdprijs tijdens de Game Awards en won zowel de Best Indie als Best Debut Indie categorieën. De exacte verkoopcijfers van de game zijn niet toegankelijk voor het grote publiek, maar dat de game is succes is, is wel duidelijk. Kort na de lancering brak Stray het record van uitgever Annapurna Interactive voor gelijktijdige spelers op Steam. Om toch een idee te krijgen van hoeveel mensen de game hebben gespeeld, kun je de PlayStation Wrap-Up van dit jaar bekijken. Volgende de infographic die hierbij hoort zijn er namelijk zo'n 635 duizend basketballen gedunkt in Stray, wat erop wijst dat de game door miljoenen spelers is gespeeld.

Stray PS41

Stray lanceerde op 19 juli voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: PlayStation Wrap-Up

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stray

Series

-

Uitgever

Annapurna Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

BlueTwelve Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord