Super Mario Galaxy

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Super Mario Galaxy breekt records

Nintendo maakte vandaag bekend dat na de eerste week sinds de lancering van Super Mario Galaxy de game al meer dan 500.000 keer is verkocht in de Verenigde Staten. In Super Mario Galaxy ga je op avontuur in de ruimte met de Italiaanse loodgieter. De game kreeg al hoge cijfers bij verschillende sites en bladen.

Van alle Wii-games is Super Mario Galaxy het meest verkocht in zijn debuutweek. Ook is het de snelst verkopende Mario-game ooit. In de Engelse verkooplijsten stond Super Mario Galaxy nog op nummer vijf, dit kwam echter doordat de game pas twee dagen te koop was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?