Deponia

  • Ontwikkelaar Daedalic Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 januari 2012
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Super Rare Games kondigt vijf nieuwe titels aan

Super Rare Games heeft niet één, maar vijf nieuwe fysieke games voor de Nintendo Switch aan gekondigd van verschillende studio's.

De games worden ontwikkeld door 505 Games, Daedelic Entertainment, Chucklefish, Vertex Pop en Neon Doctrine. Alle games hebben al een trailer, zodat we al een idee kunnen krijgen van wat ze inhouden. De games die uit gaan komen van Super Rare Games zijn Abzu, Deponia Collection, Inmost, Super Crush KO en Vigil: The Longest Night. De releases van de games worden verspreid over het jaar en we krijgen tegen de tijd van de eerste release meer informatie over de nieuwe games. De ontwikkelaar geeft aan dat ze daarnaast nog andere 'grote verrassingen' hebben. Voor nu kun je alvast de trailers bekijken van de vijf games.

De games gaan verspreid over dit jaar uitkomen.

BRON Super Rare Games

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?