Super Rare Games kondigt vijf nieuwe titels aan

Geplaatst:

Super Rare Games heeft niet één, maar vijf nieuwe fysieke games voor de Nintendo Switch aan gekondigd van verschillende studio's.

De games worden ontwikkeld door 505 Games, Daedelic Entertainment, Chucklefish, Vertex Pop en Neon Doctrine. Alle games hebben al een trailer, zodat we al een idee kunnen krijgen van wat ze inhouden. De games die uit gaan komen van Super Rare Games zijn Abzu, Deponia Collection, Inmost, Super Crush KO en Vigil: The Longest Night. De releases van de games worden verspreid over het jaar en we krijgen tegen de tijd van de eerste release meer informatie over de nieuwe games. De ontwikkelaar geeft aan dat ze daarnaast nog andere 'grote verrassingen' hebben. Voor nu kun je alvast de trailers bekijken van de vijf games.

De games gaan verspreid over dit jaar uitkomen.

Bron: Super Rare Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deponia

Series

-

Uitgever

Daedalic Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

27 januari 2012

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord