Boogie SuperStar

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Swingen en zingen met Boogie SuperStar

We kunnen rocken met Guitar Hero en Rock Band, we kunnen zingen met SingStar, maar alleen met Boogie kunnen we natuurlijk écht swingen. En met Boogie SuperStar op de Wii gaat dat nu nog verder.

Wij hebben net een prachtige presentatie mogen bijwonen van een fanatieke medewerker aan Boogie SuperStar, die ons de mogelijkheden van deze nieuwe Boogie showde.

In SuperStar zul je met de Wiimote dansbewegingen kunnen doen. Het is hierbij niet de bedoeling dat je de speler op het scherm nadoet, maar juist dat het personage jouw bewegingen doet. Dit gebeurt bijna in real-time, slechts met een kleine vertraging in de dansmoves waarop de medewerker ons trakteerde.

Daarnaast is ook het zingen weer van de partij. De bekende nummers van bekende artiesten zullen te zingen zijn. Zo kregen wij de mannelijke versie van Please Don't Stop the Music te horen van de medewerker, helaas niet altijd even zuiver... In totaal zullen er iets meer dan veertig songs te vinden zijn.

Verder zal het mogelijk zijn je character aan te passen op allerlei manieren. En natuurlijk mag bij deze partygame een multiplayer niet ontbreken. Zo kun je met z'n tweeen zingen of dansen, en kun je het maximaal met vier man tegen elkaar opnemen.

Boogie SuperStar staat gepland voor oktober dit jaar, exclusief voor de Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?