Swingen en zingen met Boogie SuperStar

Geplaatst: 20 augustus 2008 12:06
Aangepast: 3 juni 2018 11:19

We kunnen rocken met Guitar Hero en Rock Band, we kunnen zingen met SingStar, maar alleen met Boogie kunnen we natuurlijk écht swingen. En met Boogie SuperStar op de Wii gaat dat nu nog verder.

Wij hebben net een prachtige presentatie mogen bijwonen van een fanatieke medewerker aan Boogie SuperStar, die ons de mogelijkheden van deze nieuwe Boogie showde.

In SuperStar zul je met de Wiimote dansbewegingen kunnen doen. Het is hierbij niet de bedoeling dat je de speler op het scherm nadoet, maar juist dat het personage jouw bewegingen doet. Dit gebeurt bijna in real-time, slechts met een kleine vertraging in de dansmoves waarop de medewerker ons trakteerde.

Daarnaast is ook het zingen weer van de partij. De bekende nummers van bekende artiesten zullen te zingen zijn. Zo kregen wij de mannelijke versie van Please Don't Stop the Music te horen van de medewerker, helaas niet altijd even zuiver... In totaal zullen er iets meer dan veertig songs te vinden zijn.

Verder zal het mogelijk zijn je character aan te passen op allerlei manieren. En natuurlijk mag bij deze partygame een multiplayer niet ontbreken. Zo kun je met z'n tweeen zingen of dansen, en kun je het maximaal met vier man tegen elkaar opnemen.

Boogie SuperStar staat gepland voor oktober dit jaar, exclusief voor de Wii.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Boogie SuperStar

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Wii

Releasedatum

17 oktober 2008

Ontwikkelaar

EA RS Studio

Gameliner Awards

-