Agent

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum geannuleerd
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Take Two laat patent op Agent varen

Verlossing is eindelijk hier! Take Two heeft het patent op Agent laten varen. De game werd tijdens de E3 van 2009 aangekondigd voor een release op de PlayStation 3. Bijna tien jaar later vernieuwd Take Two de licentie niet en lijkt de game dus officieel van de baan.

Al jarenlang hangt de naam "Agent" een beetje in Limbo. De game zou ontwikkeld worden door niemand minder dan Rockstar North, maar het bleef heel lang stil rondom de game. Agent zou zich moeten afspelen tijdens de Koude Oorlog en we hebben dan ook wat concept art mogen zien. Helaas moeten we tien jaar later concluderen dat het toch echt niet gaat gebeuren. Wat er met de plannen van Agent gaat gebeuren is momenteel nog onbekend.

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?