Take Two laat patent op Agent varen

Geplaatst: 26 november 2018 10:25

Verlossing is eindelijk hier! Take Two heeft het patent op Agent laten varen. De game werd tijdens de E3 van 2009 aangekondigd voor een release op de PlayStation 3. Bijna tien jaar later vernieuwd Take Two de licentie niet en lijkt de game dus officieel van de baan.

Al jarenlang hangt de naam "Agent" een beetje in Limbo. De game zou ontwikkeld worden door niemand minder dan Rockstar North, maar het bleef heel lang stil rondom de game. Agent zou zich moeten afspelen tijdens de Koude Oorlog en we hebben dan ook wat concept art mogen zien. Helaas moeten we tien jaar later concluderen dat het toch echt niet gaat gebeuren. Wat er met de plannen van Agent gaat gebeuren is momenteel nog onbekend.

onbekend

Bron: AllGamesDelta
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Agent

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 3

Releasewindow

geannuleerd

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord