Team Ninja steeds kleiner

Na het vertrek van Tomonubu Itagaki bij Tecmo's Team Ninja, gaan er nu meerdere werknemers weg bij uitgeverij Tecmo. Zij zouden hetzelfde probleem als hun ex-baas Itagaki hebben gehad met beloofde bonussen die nooit zijn uitbetaald. Het zijn dit keer een paar dozijn belangrijke mensen die vertrekken uit het befaamde Team Ninja die ons zowel Ninja Gaiden en Dead or Alive hebben gebracht. Ook zullen zij, net als Itagaki, de uitgever Tecmo aanklagen.

Tecmo is nog altijd in het bezit van de IP's van de twee grote titels en kunnen dus zoveel Ninja Gaidens en DOA's maken als ze willen. Maar na het vertrek van de geestelijke vader, zijn de aandelen van het bedrijf gedaald. Nu ook een groot deel van Team Ninja hetzelfde zullen doen, is het nog maar de vraag of de games van Tecmo in de toekomst van hetzelfde niveau zullen zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?