Tech: Cowabunga! Xbox komt met geurende pizza controllers

Nee, het is nog lang geen 1 april, maar dit is dan ook geen 1 aprilgrap. Xbox komt op de proppen met een speciale controller met pizzageur.

Deze nieuwe ludieke controller is speciaal gemaakt ter ere van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Komende maand verschijnt de film en daarom is er een beperkt aantal pizza controllers gemaakt. Voor de ultieme pizzaliefhebbers een must have. De controllers zelf zijn volledig in de stijl van de Teenage Mutant Ninja Turtles en er zijn dan ook vier varianten. Aan de achterzijde zit een lekkere slice pizza geplakt. Overigens is de pizza ervaring niet alleen visueel, de controller ruikt ook nog eens naar de favoriete snack van de Turtles. Je kunt de controller overigens niet kopen. Als je zo'n overheerlijke controller wil bemachtigen, dan kun je meedoen aan de winacties van Xbox op Twitter en wie weet ontvang jij zo'n smakelijke controller.

Ga jij meedoen met de winactie van Xbox? Of had je liever een controller met een andere geur gezien?

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?