Tech: Meta Quest 3 verschijnt deze herfst

Geplaatst:
Aangepast: 1 juni 2023 21:56

Meta heeft heeft haar nieuwe vr en mixed reality headset, de Meta Quest 3, onthuld. Deze verschijnt aankomende herfst.

De Meta Quest 3 is Meta's meest krachtige headset ooit, geeft Facebook-baas Mark Zuckerberg aan. Deze headset heeft een hogere resolutie en een dunner en meer comfortabel design. Ook zit er een nieuwe GPU in die twee keer zo krachtig is, wat inhoudt dat het beeld nog vloeiender over de beeldschermen beweegt. De Meta Quest 3 is naast een vr headset ook een mixed reality headset. Dat houdt in dat je dus ook door de headset heen kunt kijken en de virtuele beelden zo in de echte wereld overvloeien. Met een enorme bibliotheek aan digitale content is er straks dus genoeg te zien en te beleven met de Meta Quest 3.

De Meta Quest 3 verschijnt deze herfst. De variant met 128 gb aan opslag kost $499. Duurdere varianten met meer opslag worden later ook beschikbaar gemaakt.

Bron: Meta
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord