Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tech: Meta Quest 3 verschijnt deze herfst

Meta heeft heeft haar nieuwe vr en mixed reality headset, de Meta Quest 3, onthuld. Deze verschijnt aankomende herfst.

De Meta Quest 3 is Meta's meest krachtige headset ooit, geeft Facebook-baas Mark Zuckerberg aan. Deze headset heeft een hogere resolutie en een dunner en meer comfortabel design. Ook zit er een nieuwe GPU in die twee keer zo krachtig is, wat inhoudt dat het beeld nog vloeiender over de beeldschermen beweegt. De Meta Quest 3 is naast een vr headset ook een mixed reality headset. Dat houdt in dat je dus ook door de headset heen kunt kijken en de virtuele beelden zo in de echte wereld overvloeien. Met een enorme bibliotheek aan digitale content is er straks dus genoeg te zien en te beleven met de Meta Quest 3.

De Meta Quest 3 verschijnt deze herfst. De variant met 128 gb aan opslag kost $499. Duurdere varianten met meer opslag worden later ook beschikbaar gemaakt.

BRON Meta

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?