Tech: Microsoft werkt aan Xbox Cloud-Gaming streaming app en apparaat

Geplaatst: 7 mei 2022 16:05

Microsoft heeft de handen ineen geslagen met Samsung om binnen een jaar nog een Xbox Cloud-Gaming streaming app en apparaat uit te brengen voor de smart-tv's.

Door de samenwerking met Samsung is het de bedoeling dat het binnen twaalf maanden mogelijk is om gebruik te maken van de cloud-gaming service op je Samsung televisie. Het gaat hier dan niet om een apparaat, maar om een Xbox streaming-app. Als je geen Samsung televisie in huis hebt, lijkt het erop dat je wel het Cloud-Maming streaming apparaat moet aanschaffen. Het apparaat gaat qua uiterlijk waarschijnlijk lijken op de Amazon First Stick. Hierdoor wordt het dit jaar nog mogelijk om films, series en games te streamen op je eigen televisie. De cloud-gaming service van Xbox breidt zich steeds verder uit, want ook games zoals Fortnite en Halo: Infinite zijn onderdeel van de line-up.

Wanneer de app en het Xbox Cloud-Gaming streaming apparaat officieel beschikbaar zijn is nog niet bekend.

Bron: Venturebeat

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord