Tech: Razer kondigt USB-C 130W GaN Charger aan

Razer heeft de USB-C 130W GaN Charger aangekondigd. Dit gebeurde tijdens de Razer presentatie die gehouden werd gedurende de E3 beurs.

De Razer USB-C 130W GaN Charger is een zeer compacte oplader waarmee je niet alleen je laptop kunt opladen, maar tot vier verschillende apparaten tegelijkertijd. Zo kun je bijvoorbeeld je laptop, headset en mobiele telefoon tegelijkertijd opladen. Voordeel van de GaN Charger is dat deze een stuk kleiner is dan een regulier laadblok. De GaN Charger neemt namelijk tot wel 59% minder ruimte in. Het apparaatje heeft twee USB-A en twee USB-C poorten zodat je er verschillende apparaten mee kunt opladen.

onbekend

De Razer USB-C 130W GaN Charger is vanaf nu verkrijgbaar voor 179 dollar.

BRON Razer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?