Tech: Razer presenteert de Razer Raptor27

Tijdens de Razer showcase voor de E3 2021 presenteerde het merk de Razer Raptor 27, een nieuw beeldscherm van het bekende gaming merk.

De nieuwe Razer Raptor 27 is verbeterd in capaciteit en snelheid en biedt een snelheid van 165Hz bij QHD resolutie. Dankzij de Ultra Low Motion Blur technologie maakt het beeldscherm gebruik van een reactiesnelheid van 1 milliseconde. De Raptor 27 is 's werelds eerste gaming monitor die THX gecertificeerd is'. Je hebt hierdoor toegang tot 400 verschillende manieren om het geluid en de synchronisatie tussen beeld en geluid te testen.

De Razer Raptor 27 is verkrijgbaar voor 799 dollar.

BRON Twitch

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?