Tech: Razer werkt nog aan RGB mondkapje Project Hazel

Voor iedereen die dacht dat het bij een meme zou blijven heeft het mooi mis. Razer werkt namelijk nog altijd aan het RGB-mondkapje met de titel Project Hazel.

De Razer Keynote presentatie is afgesloten met wat meer nieuws over Project Hazel. Razer heeft zich afgelopen periode namelijk gestort op het produceren van medische mondkapjes en heeft daarbij blijkbaar flink wat kennis opgedaan. Het RGB-mondkapje lijkt toch echt te verschijnen en moet ergens eind dit jaar in de winkels liggen. De mondkap zelf is voorzien van een compartiment waarin een medisch mondmaskertje verwerkt kan worden. Daarnaast is het doorzichtige mondmasker voorzien van RGB-verlichting zodat de mond altijd zichtbaar is, zelfs in het donker.

Razer's RGB-mondmasker Project Hazel moet ergens in het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zijn.

BRON Razer Keynote

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?