Tech: Razer werkt nog aan RGB mondkapje Project Hazel

Geplaatst: 15 juni 2021 01:05
Aangepast: 15 juni 2021 01:14

Voor iedereen die dacht dat het bij een meme zou blijven heeft het mooi mis. Razer werkt namelijk nog altijd aan het RGB-mondkapje met de titel Project Hazel.

De Razer Keynote presentatie is afgesloten met wat meer nieuws over Project Hazel. Razer heeft zich afgelopen periode namelijk gestort op het produceren van medische mondkapjes en heeft daarbij blijkbaar flink wat kennis opgedaan. Het RGB-mondkapje lijkt toch echt te verschijnen en moet ergens eind dit jaar in de winkels liggen. De mondkap zelf is voorzien van een compartiment waarin een medisch mondmaskertje verwerkt kan worden. Daarnaast is het doorzichtige mondmasker voorzien van RGB-verlichting zodat de mond altijd zichtbaar is, zelfs in het donker.

Razer's RGB-mondmasker Project Hazel moet ergens in het vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Bron: Razer Keynote
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord