Tech: Teufel presenteert diens kleurrijke ZOLA headset

Ben je op zoek naar een nieuwe headset die wat meer kleur in je leven brengt? Teufel kan je misschien wel van dienst zijn. Diens hagelnieuwe ZOLA gaming headset spitst zich namelijk niet alleen toe op sublieme geluidskwaliteit. Door de consument accessoires in zes verschillende kleuren voor te schotelen hoopt Duitse audiogigant ook een gooi te doen naar de kleurrijke individu.

Voor wie toch geïnteresseerd is in de technische specificaties, let op. De Teufel ZOLA is uitgerust met lineaire 40mm HD-drivers, welke een prettige balans tussen krachtige bas, natuurlijke midtonen en zijdezachte hoge tonen beloven. Door middel van DTS Headphone X®2.0 kan de pc-gebruiker daarnaast ook nog eens genieten van 7.1 binaural surround sound.

Waar veel headset-fabrikanten kiezen voor de draadloze optie, kiest Teufel ervoor om de ZOLA bedraad te houden. De ZOLA kan middels diens 3,5mm jack kabel aangesloten worden op elk apparaat met een minijack aansluiting, waarbij ook nog de optie geboden wordt om via een USB dongle de eerdergenoemde 7.1 modus te activeren. En mocht je de microfoon grandioos in de weg vinden zitten, geen probleem. Deze kan heel gemakkelijk worden losgekoppeld.

En dan nu de hamvraag: wat mag dat allemaal gaan kosten? Het antwoord is €129,99. En ja, dat is best geld voor een wired headset, maar dan mag je wel uit zes kekke kleurenschema's kiezen: Coral Red, Dark Gray, Golden Amber, Grape/Aqua, Light Gray of Teal&Lime. Stuk voor stuk eyecatchers, of je nu voor de lichte of de donkere basiskleur gaat.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?