Tech: Turtle Beach onthult headset Stealth Pro

Geplaatst: 26 maart 2023 16:05
Aangepast: 26 maart 2023 23:03

Wie op zoek is naar een oerdegelijke headset, komt al snel bij een merk als Turtle Beach uit. Wie op zoek is naar een oerdegelijke premium wireless headset komt binnenkort bij de Turtle Beach Stealth Pro uit. Volgens de fabrikant is de Stealth Pro dé neus der neusjes van de zalm, al komt deze zalm je niet goedkoop tegemoet zwemmen.

Nu heeft Turtle Beach wel een verklaring voor de premium prijs, welke we nog even achterwege laten zodat je eerst even kunt gaan zitten. Allereerst pompt deze draadloze headset subliem geluid richting je trommelvliezen middels een paar beefy 50mm Nanoclear™ drivers. Om er zeker van te zijn dat dit hi-fi geweld niet wordt bezoedeld door achtergrondgeluid, biedt de Stealth Pro ook de meest effectieve vorm van ruisonderdrukking in een headset tot nu toe, zegt men. Door de hoogwaardig neplederen en memory foam oorkussens met de gepatenteerde brilvriendelijke ProSpecs™-technologie zit de headset ook nog eens lekker, wat niet geheel onbelangrijk is.

Maar goed, gehoord worden is ook wel prettig tijdens een potje gamen, dus een degelijke microfoon is ook wel aan te raden. De Stealth Pro heeft er niet één, niet twee, maar drie. Twee ingebouwde en één afneembare TruSpeak™ boom mic, welke middels S.M.A.R.T.-tech (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) ook nog eens tien keer beter is in het verminderen van achtergrondgeluid.

De Stealth Pro is ook nog eens perfect voor alle sociale typetjes die tijdens het gamen 36 keer hun headset af moeten zetten om een telefoontje te beantwoorden. Dankzij een vliegensvlugge dubbele Bluetooth® 5.1-verbinding kan de headset met twee apparaten tegelijk verbonden worden. En mocht je nou bang zijn dat dit allemaal batterijen vreet, relax. De Stealth Pro beschikt over twee verwisselbare batterijen die ieder twaalf uur mee zouden moeten gaan. Raakt je accu toch vlotter leeg, dan helpt het dat je binnen vijftien minuten weer voor drie uur aan spanning hebt.

Anyway, nu die prijs nog. Dat is wel even een dingetje, maar goed. Lees het verhaal hierboven nog maar eens en je snapt dat dit alles niet voor niets om je oren komt te zitten. Zit je? Oké, hier komt 'ie: €329,99. Gelukkig heb je nog een krappe maand om dit bij elkaar te sprokkelen, gezien de Stealth Pro vanaf 23 april te verkrijgen is.

Bron: Turtle Beach
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord