Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tech: WD_BLACK C50 opslagkaart onthuld voor Xbox Series X|S

Xbox-gamers moeten al een lange tijd wachten op expansiemogelijkheden voor hun Xbox Series X|S SSD-geheugen. Met de onthulling van de WD_BLACK C50 opslagkaart hoef je je geen zorgen meer te maken over de opslagcapaciteiten van je Xbox.

Met Xbox Game Pass zijn er genoeg games beschikbaar voor de Xbox-gamers, maar je kunt niet alles tegelijkertijd installeren. Nou ja, binnenkort kun je een poging wagen. De tijd dat je moest kiezen of games direct moest de-installeren is verleden tijd. Western Digital heeft namelijk de WD_BLACK C50 opslagkaart onthuld. Voor vijfennegentig euro kun je de opslag van je Xbox Series uitbreiden met 500GB. Voor een paar tientjes extra kun je zelf 1TB extra toevoegen. Het is allemaal ook lekker simpel. Je hoeft alleen de kaart in de achterkant van je Xbox Series X of S te steken. Doordat de WD_BLACK C50 gebruikmaakt van de Xbox Velocity Architecture zorgt het voor de prestaties die je al gewend bent. De opslagkaart is daardoor officieel gelicentieerd. In de trailer hieronder kun je zien hoe de WD_BLACK C50 g eruitziet en hoe je het moet gebruiken.

De WD_BLACK C50 opslagkaart is al beschikbaar.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?