Tech: Xbox Elite Wireless 2 - Core controller aangekondigd

Geplaatst:

Xbox heeft een nieuwe controller onthuld; de Xbox Elite Wireless 2 - Core controller. De aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer.

De Xbox Elite Wireless 2 controller is een zeer fijne draadloze controller met veel opties, maar het heeft een groot nadeel; de prijs. Je tikt al gauw boven de 150 euro af als je wil gaan gamen met deze controller. Daar heeft Xbox nu iets op bedacht. Er komt namelijk een goedkopere variant. De Xbox Elite Wireless 2 - Core. Deze controller beschikt over veel mogelijkheden die we ook kennen van het duurdere broertje.

Zoals de naam al prijsgeeft is het draadloos en je kunt hem aanpassen. Het grote verschil is dat er veel minder componenten meegeleverd worden. De controller wordt alleen geleverd met een USB-C-kabel om de controller op te kunnen laden en een aanpassingstool om je thumbsticks naar wens aan te passen. Mocht je de Core uiteindelijk nog willen uitbreiden tot een volwaardige Xbox Elite controller, dan kun je altijd nog de complete componenten pack kopen.

De Xbox Elite Wireless 2 - Core controller verschijnt vanaf 21 september in de winkel, maar is nu al te pre-orderen via de website van Xbox. De richtprijs is zo'n 130 euro.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord