Tech: Xbox gaat voor groen met de Velocity Green controller

Hoe laat je tegenwoordig zien dat je echt vreselijk ecologisch bent met je clubje tech-goeroes? Maak je hardware zo groen als groen kan zijn. Maar dan niet alleen figuurlijk. Doe dat vooral ook letterlijk, zoals Microsoft, die met de zojuist aangekondigde Velocity Green controller laat merken dat het echt heel veel om de aarde geeft.

Of ja, het kan ook zijn dat Microsoft Xbox groen gewoon een blits kleurtje vindt. Waarom zou men anders al aan groene highlights zijn begonnen voordat Groene Greta ons allen betichtte van totale destructie? Maar goed, wat de reden ook is, Velocity Green is - zoals ze dat zo mooi zeggen in het Amerikaans - een 'safe bet'. Lekker inclusief, lekker ecologisch verantwoord. Gewoon lekker. Zelfs Razer doet een duit in het zakje door een Velocity Green oplaadstandaard voor je controller aan te bieden. En dat voor nog geen veertig dollar.

Velocity Green Xbox controller

Wat volgens Microsoft ook heel lekker is zijn de grandioze features die deze Velocity Green Xbox controller rijk is. Niet alleen heeft dit stukje hardware bobbeltjes en ribbeltjes op plekken waarvan je nooit zou verwachten dat deze grip missen, maar de hybrid D-pad is ook rete-accuraat, om over de batterijduur nog maar te zwijgen. Volgens het Xbox Wire persbericht kan deze namelijk oplopen tot maarliefst 40 uur. Zo zo...

De Velocity Green Xbox Controller is vanaf nu verkrijgbaar via de Microsoft Store voor de bekende prijs van €59,99, al zullen de bekende retailers niet lang achterblijven.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?