The Elder Scrolls V: Skyrim VR

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 17 november 2017
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

The Elder Scrolls V: Skyrim VR aangekondigd voor pc

The Elder Scrolls V: Skyrim VR kwam afgelopen najaar al uit voor de PlayStation VR, maar pc-gamers moesten nog eventjes wachten op de release. Bethesda maakte bekend dat het wachten begin volgende maand ten einde komt.

Skyrim is een van de best ontvangen games van Bethesda. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om dit succes hoog te houden en bracht de game in allerlei varianten naar de fans. Zo ook naar Virtual Reality, zodat je volledig op kunt gaan in de RPG. De PS4-versie werd goed ontvangen en na enkele maanden is het dan ook aan de pc-liefhebbers onder ons om te ervaren hoe Skyrim speelt in VR.

onbekend

The Elder Scrolls V: Skyrim VR komt op 3 april uit voor de pc middels SteamVR. SteamVR is een tool dat te downloaden is in de library van Steam en ervoor zorgt dat je VR-games kan spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?