The Game Awards terug in december

The Game Awards keert in december terug. Dat maakte Geoff Keighley bekend via Twitter.

Tijdens The Game Awards worden er niet alleen awards uitgereikt in verschillende categorieën, maar komen er ook heel veel games voorbij. Nieuwe games worden aangekondigd en nog nooit eerder vertoonde beelden komen in rap tempo voorbij tijdens zo'n avond. Host Geoff Keighley maakt er dan ook altijd een geweldig feestje van en ook dit jaar belooft weer een spektakel te worden. Via Twitter laat Keighley namelijk weten dat zijn awardshow in december weer wordt gehouden. Het evenement wordt gehouden in het Microsoft Theater in Los Angeles, Verenigde Staten. Verder is voor mensen zoals wij natuurlijk ook een livestream beschikbaar waar we alles kunnen volgen. Houd je agenda dus vrij!

The Game Awards 2021 vindt plaats op 9 december.

BRON Geoff Keighley

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?