The Simpsons Game

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 1 november 2007
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Gameliner score

The Simpsons Game erg succesvol

Naast The Simpsons Movie verscheen er vorig jaar ook een game omtrent de satirische parodie op de Amerikaanse samenleving. Met The Simpsons Game dacht EA een hit in handen te hebben.

En EA blijkt uiteindelijk gelijk te hebben gekregen. De game, welke vorig jaar november verscheen, vond namelijk gretig aftrek onder de gamers met maar liefst vier miljoen verkochte exemplaren voor 31 december 2007. Zo blijkt maar weer eens dat de knotsgekke familie tot op de dag van vandaag nog steeds ongekend populair is. Meer informatie omtrent The Simpsons Game is te vinden in onze The Simpsons Game review.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?