The Triple-i Initiative is dé indiegame showcase

Geplaatst: 29 maart 2024 11:50

Een nieuwe showcase staat op het programma gevuld met indiegames. Check hier wanneer je The Triple-i Initiative kan bekijken!

The Triple-i Initiative is opgezet door een aantal onafhankelijk ontwikkelaars. Wat begon als een idee van Evil Empire - de studio verantwoordelijk voor de post-launch content van Dead Cells - is grootschalig opgepakt door diverse partijen. De showcase staat geheel in het teken van Triple-i. De show duurt 45 minuten en we kunnen rekenen op 30+ aankondigingen van onder andere de mensen achter games, zoals Darkest Dungeon, Spiritfarer, V Rising en Risk of Rain 2. We mogen nieuwe aankondigingen, demo's, exclusieve gameplaybeelden en meer verwachten. The Triple-i Initiative geeft stellig aan dat we alleen maar hoeven te rekenen op games en geen advertenties. Een kleine steek richting The Game Awards? Afijn, we gaan het meemaken.

The Triple-i Initiative is te bekijken op 10 april vanaf 19:00 uur. Kom vooral tegen die tijd langs bij Gameliner om het nieuwste indienieuws te lezen!

Bron: The Triple-i Initiative
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Avatar Anita
Anita

29 maart 2024 om 13:40

30+ aankondigingen in 45 minuten. Ik krijg flashbacks naar oudere Xbox showcases, waarbij de vingers over het toetsenbord vliegen haha.

Avatar Juggy
Juggy

29 maart 2024 om 15:17

@Anita eventjes de turbo erop, komt goed

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord