The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 14 juni 2018
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

The Witcher: Enhanced Edition gratis te downloaden

Hoewel we geen gratis reclame willen maken, kunnen we deze tip voor het weekend niet laten liggen, want The Witcher: Enhanced Edition is voor de pc gratis te verkrijgen. Je moet hiervoor een aantal stappen doorlopen, maar wie wil nu niet de game waar het allemaal mee begon voor Geralt of Rivia.

Om de game te downloaden moet je je eerst registreren bij GOG.com. Dan download je vervolgens via hen Gwent: The Witcher Card Game. Deze game is ook al gratis, dus technisch heb je er meteen twee. Maar als klap op de vuurpijl krijg je zodra je Gwent hebt geïnstalleerd The Witcher dus gratis door je te abonneren op de nieuwsbrief van de site. Kleine moeite, vooral als je je weer kan afmelden.

onbekend

Had jij al plannen dit weekend of heb je met dit bericht je agenda kunnen vullen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?