THQ Nordic bestaat 10 jaar en viert het goed

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2021 14:05

THQ Nordic bestaat binnenkort tien jaar en viert dit jubileum met het aankondigen van maar liefst zes nieuwe games.

De ontwikkelaar geeft ook aan dat er tussen de aankondigen een 'nieuw deel van een legendarische franchise' zit. Eentje 'waar fans al tientallen jaren op zitten te wachten'. Deze aankondigingen zullen plaatsvinden tijdens het eerste digitale evenement van THQ Nordic dat op 17 september plaats gaat vinden. De showcase wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, want ja, wie anders? Je kunt de stream bekijken via Twitch, YouTube en Steam. THQ Nordic bestaat op dit moment uit zo'n negentien studio's, die ze over de jaren heen hebben overgekocht.

De digitale showcase ten ere van het tienjarige bestaan van THQ Nordic vindt plaats op 17 september en is te bekijken via Twitch, YouTube en Steam.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord