THQ Nordic bestaat 10 jaar en viert het goed

THQ Nordic bestaat binnenkort tien jaar en viert dit jubileum met het aankondigen van maar liefst zes nieuwe games.

De ontwikkelaar geeft ook aan dat er tussen de aankondigen een 'nieuw deel van een legendarische franchise' zit. Eentje 'waar fans al tientallen jaren op zitten te wachten'. Deze aankondigingen zullen plaatsvinden tijdens het eerste digitale evenement van THQ Nordic dat op 17 september plaats gaat vinden. De showcase wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, want ja, wie anders? Je kunt de stream bekijken via Twitch, YouTube en Steam. THQ Nordic bestaat op dit moment uit zo'n negentien studio's, die ze over de jaren heen hebben overgekocht.

De digitale showcase ten ere van het tienjarige bestaan van THQ Nordic vindt plaats op 17 september en is te bekijken via Twitch, YouTube en Steam.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?