Tiger Woods PGA Tour 09

  • Ontwikkelaar EA Tiburon
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Tiger Woods PGA Tour 09 toont de nieuwe features

Er zijn verschillende golfgames, variërend van party tot simulatie. De Tiger Woods-serie mogen we tot de realistische simulaties rekenen. Al jaren verschijnen er nieuwe delen in de serie. Dit jaar zijn we aanbeland bij Tiger Woods PGA Tour 09.

De game belooft, naast er behoorlijk gelikt uit te zien, ook weer wat nieuws te brengen, zoals Tiger Woods' eigen coach als hulp. In deze nieuwe trailer laat EA zien wat allemaal.

Tiger Woods PGA Tour 09 komt uit op PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable en Xbox 360. Daarnaast komt een All-Play-versie uit voor de Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?