Toekomst van de Mario & Sonic-serie onzeker

-

De toekomst van de populaire Mario & Sonic-serie lijkt op losse schroeven te staan. Lee Cocker, die aan elke game in de serie heeft gewerkt, liet op sociale media weten dat er geen Mario & Sonic-game komt voor de Olympische Spelen van 2024.

Cocker, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de Mario & Sonic-games, gaf aan dat de serie mogelijk al is afgesloten met de uitgave van Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Hij werkte via zijn rol bij sportmarketing- en digitale mediabedrijf ISM aan projecten voor SEGA, Nintendo en het Internationaal Olympisch Comité, en begon met de allereerste titel op de Wii. De Mario & Sonic-serie bestaat uit zes games, uitgebracht voor verschillende platforms zoals de Wii, Wii U, 3DS, DS en Switch. Deze games besloegen zowel de Zomer- als Winterspelen. Bekijk hieronder het X-bericht van Cocker:

Het X-bericht van Cocker doet vermoeden dat de serie misschien wel voorgoed voorbij is. Nintendo en SEGA hebben dit overigens nog niet bevestigd, dus het is zeker nog geen 'done deal'. We moeten de woorden van de beste Cocker daarom voorzichtig wegen.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Ontwikkelaar:

SEGA

Uitgever:

SEGA

Release:

8 november 2019

Reviewscore:

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord