Tony Hawk's: Project 8

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 30 maart 2007
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Tony Hawk laat roots los

De games rond skatelegende Tony Hawk zullen niet meer door Neversoft ontwikkeld worden. Zo heeft Joel Jewett, medeoprichter van Neversoft bekendgemaakt.

De eerste game rond Tony Hawk verscheen in 1999 onder de naam Tony Hawk's Pro Skater en verscheen oorspronkelijk voor Sony's PlayStation. De game kende een hele rits aan vervolgen, maar raakte de laatste jaren ietwat in het slop. Neversoft, dat de ontwikkeling sinds het eerste deel in handen had, laat weten zich volledig te willen focussen op de Guitar Hero franchise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?