Tony Hawk's Pro Skater-serie heeft een toekomst

-

Mocht je de Tony Hawk's Pro Skater-reeks een warm hart toedragen, dan heb ik goed nieuws. Volgens legendarische skater Tony Hawk heeft de serie een toekomst.

Via een Instagram Reel-video laat Hawk het volgende weten aan de fans. De originele Tony Hawk's Pro Skater lanceerde 25 jaar geleden. De beste man had toen gewoon de intentie om een game te ontwikkelen, waarmee skaters aan de bak konden. Echter, hij had nooit verwacht dat het enorme successen zou boeken en het bij zou dragen aan de populariteit van skateboarding en de skatecultuur. Hij bedankt uitgever Activision, voormalig ontwikkelaar Neversoft en alle spelers die Tony Hawk's Pro Skater gekend heeft in de diverse jaren. Tony Hawk mag verder niks verklappen, behalve het feit dat dit niet het einde is voor de Tony Hawk's Pro Skater-franchise.

Check hier onze review van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered, de meest recent uitgekomen Tony Hawk's Pro Skater-game.

Tony Hawks Pro Skater1

Wat hoop jij te zien van Tony Hawk's Pro Skater in de toekomst?

Bron: Tony Hawk
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered

Ontwikkelaar:

Vicarious Visions

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

4 september 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord