Total War: Warhammer II

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 28 september 2017
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Total War: Warhammer 2 krijgt een nieuwe gratis DLC

Total War: Warhammer 2 krijgt een nieuwe gratis DLC, kondigde Creative Assembly onlangs aan. De nieuwe DLC voegt een nieuwe legendarische lord toe voor de Dark Elves.

Beastlord Rakarth of Karond Kar is een jager die een speciaal harnas draagt dat hem een verdedigingsbonus geeft als er monsters in de buurt zijn. Zijn wapen is de 'Whip of Agony', die tijdelijk de vaardigheid van monsters om de angst status op iemand af te roepen. Daarnaast krijgt hij drie mounts, een scourgerunner koets, een manticore en een zwarte draak genaamd Bracchus. Bracchus was ook de naam van het paard van Rakarth in het bordspel. Dit wordt een van de laatste toevoegingen aan Total War: Warhammer 2, daarna gaat de ontwikkelaar zich volledig focussen op het derde en laatste deel in de trilogie.

Beastlord Rakarth of Karond Kar wordt op 18 maart toegevoegd aan de game.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?