Towerborne komt eerst naar Early Access

-

Towerborne gaat eerst in de Early Access verschijnen voordat de game met de volledige release Free-to-Play wordt. Dankzij een nieuwe trailer krijgen we te zien wat we kunnen verwachten van het verhaal en de wereld van Towerborne.

Stoic en Xbox Game Studios hebben besloten om Towerborne eerst uit te brengen als Early Access game. Tijdens deze periode kun je al aan de slag met de vier klasses: Pyroklast, sentinel, rotsbreker en schaduwstrijder. Met daarbij honderden missies en dertien kerkers om te doorlopen. Volgens de ontwikkelaars kun je ongeveer dertig tot zestig uur in deze fase van de game steken. Na de Early Access periode wordt de game echter Free-To-Play. Dat zien we niet in de trailer voorbijkomen, maar die geeft wel een mooi beeld van de artstijl en de bijzondere setting van de game. Iemand moet de toren verdedigen en door de wilde gebieden reizen om het gevaar te elimineren. Samen met je squad kun je de bewoners van de toren weer hoop geven, terwijl je allerlei ontdekkingen doet. Vorig jaar mochten wij tijdens gamescom al aan de slag met de game. In onze preview van Towerborne kun je lezen hoe enthousiast we er over waren. 

Towerborne gaat op 10 september verschijnen als Early Access titel. De 1.0 update staat gepland voor 2025.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Towerborne

Ontwikkelaar:

Stoic

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

10 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord