Toys For Bob gaat verder als een onafhankelijke studio

Geplaatst:
Aangepast: 1 maart 2024 14:20

Toys For Bob - de ontwikkelaar achter onder andere de meest recente Crash Bandicoot games - heeft besloten om zich na negentien jaar los te weken van Activision en als een indie studio verder te gaan. In een blog post laat de studio weten dat het wat hen betreft tijd is om weer terug te keren naar de roots en het lekker compact te houden.

Mede door dit nieuws wordt nu dus ook duidelijk hoe het met Toys For Bob gesteld is, nadat men eerder nog mensen heeft moeten laten gaan. Even leek de toekomst van de studio onzeker, maar nu geeft men dus aan dat het als een onafhankelijk, klein team verder wil.

Toch betekent dat niet dat Toys For Bob er nu helemaal alleen voor staat. Volgens de blog post bekijkt men namelijk ook de mogelijkheid om een samenwerking met Microsoft aan te gaan, welke ironisch genoeg vorig jaar nog de volledige controle over Activision bemachtigde. Toch een soort full circle momentje...

Bron: Toys For Bob
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord