Trailer: 505 Games heeft Among the Trolls aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2024 21:56

Tijdens de eerste 505 Games Showcase werd de survival game Among the Trolls aangekondigd met een trailer. De game wordt ontwikkeld door Forbidden Studios, een Finse studio.

Among the Trolls is een first-person survival avontuur dat zich afspeelt in de Finse bossen. De hoofdpersoon vertrekt naar Finland om daar zijn grootouders te bezoeken, nadat zijn ouders zijn overleden. De reis gaat echter niet goed, want de boot wordt aangevallen door gigantische vissen. Hierdoor komt hij terecht in onbekend gebied vol met bossen en moet zien te overleven. De trailer laat zien dat je honger, dorst en de temperatuur in de gaten moet houden. Omdat de Finse mythologie een grote rol speelt moet je echter ook offeringen aan de spirits en het bos geven. Je kunt dus niet zonder gevolgen het hele bos omhakken om een huis te bouwen.

Among the Trolls verschijnt dit jaar als Early Access-titel voor de pc.

Bron: 505 Games Spring Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among the Trolls

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Forbidden Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord