Among the Trolls

  • Ontwikkelaar Forbidden Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: 505 Games heeft Among the Trolls aangekondigd

Tijdens de eerste 505 Games Showcase werd de survival game Among the Trolls aangekondigd met een trailer. De game wordt ontwikkeld door Forbidden Studios, een Finse studio.

Among the Trolls is een first-person survival avontuur dat zich afspeelt in de Finse bossen. De hoofdpersoon vertrekt naar Finland om daar zijn grootouders te bezoeken, nadat zijn ouders zijn overleden. De reis gaat echter niet goed, want de boot wordt aangevallen door gigantische vissen. Hierdoor komt hij terecht in onbekend gebied vol met bossen en moet zien te overleven. De trailer laat zien dat je honger, dorst en de temperatuur in de gaten moet houden. Omdat de Finse mythologie een grote rol speelt moet je echter ook offeringen aan de spirits en het bos geven. Je kunt dus niet zonder gevolgen het hele bos omhakken om een huis te bouwen.

Among the Trolls verschijnt dit jaar als Early Access-titel voor de pc.

BRON 505 Games Spring Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?