Of Bird And Cage

  • Ontwikkelaar Capricia Productions
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Muziek
  • Gameliner score

Trailer: Action Adventure-game Of Bird And Cage onthuld

Tijdens GamesRadar's Future Games Show is Of Bird And Cage onthuld. Dit is een nieuwe Action Adventure-game.

Deze game wordt beschreven als een metal-album dat tot leven is gekomen. Of Bird And Cage is namelijk een Action Adventure-game waarbij muziek centraal staat. Het verhaal van de game wordt namelijk geleid door de metal-muziek. De soundtrack van Of Bird And Cage wordt verzorgd door verschillende bekende metal-muzikanten. Denk hierbij aan Ron "Bumblefoot" Thal, ex-gitarist van Guns N' Roses, Rob van der Loo, bassist van Epica, Ruud Jolie, gitarist van Within Temptation en nog veel meer.

Of Bird And Cage verschijnt 20 mei op de pc. De game komt later dit jaar naar de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON GamesRadar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?