Trailer: As Dusk Falls valt binnen met releasedatum

Geplaatst:

Interactieve drama's zijn helemaal hot. Tenminste, als het aan Xbox ligt dan. As Dusk Falls krijgt namelijk een flinke trailer met nieuwe details over de game en een releasedatum!

As Dusk Falls moet een emotioneel epos vertellen waarbij de keuzes van de speler invloed hebben op de loop van het verhaal. Afgelopen jaar werd As Dusk Falls al aangekondigd, maar nu is de game blijkbaar af. Iedere keuze kan het verhaal op een ander spoor zetten waardoor de ene sessie de andere niet is. Opvallend is voornamelijk de unieke artstyle, de game valt of staat echter met het verhaal. Veel wijzer worden we met deze trailer helaas niet. Wel weten we dat de game met acht personen te spelen is. Hoe dat werkt met een interactief verhaal is mij nog maar de vraag.

As Dusk Falls is vanaf 19 juli beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Meer lezen over de Xbox & Bethesda Games Showcase? Check dan hier de nieuwe gameplaybeelden van Plague Tale: Requim!

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot As Dusk Falls

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 juli 2022

Ontwikkelaar

INTERIOR/NIGHT

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord