Asterigos: Curse of the Stars

  • Ontwikkelaar Acme Gamestudio
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Asterigos: Curse of the Stars is een actie RPG

Ontwikkelaar tinyBuild heeft onlangs hun nieuwe game Asterigos: Curse of the Stars onthuld. Een demo van de game is beschikbaar op Steam.

Asterigos: Curse of the Stars is een third-person actie-RPG die zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door zowel Griekse als Romeinse mythologie. Spelers stappen in de schoenen van Hilda, een dappere jonge krijger op een zoektocht naar de geheimen van Aphes, een vervloekte stad die eeuwig wordt achtervolgd door haar getransformeerde burgers, nu gereduceerd tot gruwelijke monsters. Om haar zoektocht te overleven, moet Hilda zich bekwamen in verschillende vechtstijlen, waaronder zwaard en schild, dubbele messen, speren en hamers, en magie beheersen die wordt uitgeoefend met krachtige staven en betoverde armbanden.

Actie-RPG Asterigos: Curse of the Stars lanceert op 11 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?