Trailer: Asterigos: Curse of the Stars is een actie RPG

Geplaatst: 6 oktober 2022 13:50

Ontwikkelaar tinyBuild heeft onlangs hun nieuwe game Asterigos: Curse of the Stars onthuld. Een demo van de game is beschikbaar op Steam.

Asterigos: Curse of the Stars is een third-person actie-RPG die zich afspeelt in een wereld geïnspireerd door zowel Griekse als Romeinse mythologie. Spelers stappen in de schoenen van Hilda, een dappere jonge krijger op een zoektocht naar de geheimen van Aphes, een vervloekte stad die eeuwig wordt achtervolgd door haar getransformeerde burgers, nu gereduceerd tot gruwelijke monsters. Om haar zoektocht te overleven, moet Hilda zich bekwamen in verschillende vechtstijlen, waaronder zwaard en schild, dubbele messen, speren en hamers, en magie beheersen die wordt uitgeoefend met krachtige staven en betoverde armbanden.

Actie-RPG Asterigos: Curse of the Stars lanceert op 11 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Asterigos: Curse of the Stars

Series

-

Uitgever

tinyBuild

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 oktober 2022

Ontwikkelaar

Acme Gamestudio

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord