Trailer: Avonturengame Altheia: The Wrath of Aferi onthuld

Geplaatst:

MarsLit Games heeft samen met uitgever Neon Doctrine de avonturengame Altheia: The Wrath of Aferi via een trailer onthuld. Daarin krijgen we ook meer te horen over de keuzes die de ontwikkelaars hebben gemaakt.

Het eerste wat opvalt aan de trailer van Altheia: The Wrath of Aferi is de grafische stijl. De ontwikkelaars vertellen dat de game is geïnspireerd op het werk van Hayao Miyazaki en Mamoru Hosada. Zij hebben onder andere de animatiefilms Prinses Mononoke, Spirited Away en Wolf Children gemaakt. In deze films staat vaak het thema natuur en de connectie met de mensen centraal. Het is duidelijk dat het thema terug te vinden is in Altheia: The Wrath of Aferi, want er komen bijzondere wezens voorbij. Je speelt als Lili die de gedaantewisselaar Sadi ontmoet. Samen moeten zij allerlei puzzels oplossen om zo verder door de wereld te trekken en grotten te verkennen. Ook tijdens het vechten zul je gebruik moeten maken van de vaardigheden van deze twee personages.

Altheia: The Wrath of Aferi gaat verschijnen voor de PlayStation 5, Nintendo Switch, pc en Xbox Series. De releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Xbox Tokyo Game Show 23

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Altheia: The Wrath of Aferi

Series

-

Uitgever

Neon Doctrine

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord