Trailer: Avowed keert terug tijdens Xbox Games Showcase

Geplaatst:

De Xbox-exclusieve RPG Avowed liet wederom van zich horen. Ditmaal met de officiële gameplay trailer, waarin het personage niet geliefd is bij de bevolking.

De fantasiewereld van Avowed zit vol met magische en grote beesten en dat krijgen we te zien in de nieuwe gameplaybeelden. Zo moet je blijkbaar een grote beer met kristallen neerslaan. Al kun je er ook voor kiezen om dit gewoon met twee pistolen te doen. Het personage waar je mee aan de slag gaat, is volgens deze trailer niet geliefd. De reden wordt volledig uitgelegd. Hij of zij is naar deze wereld gestuurd om een plaag te onderzoeken. Deze ziekte zorgt ervoor dat mensen en dieren worden aangetast. Er is te zien dat je verschillende soorten wapens en magie kunt inzetten en daardoor is de bevolking bang voor je. De trailer is zeker even de moeite waard om te bekijken.

Hoewel er nog geen specifieke releasedatum is onthuld, is de game direct te spelen via Xbox Game Pass.

Avowed gaat aan het begin van 2024 verschijnen voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord