The Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack

  • Ontwikkelaar Beamdog
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Baldur's Gate en meer RPG-klassiekers later dit jaar naar consoles

Fans van klassieke tabletop-RPG's kunnen deze avonturen binnenkort ook digitaal op de console ervaren. Baldur's Gate en meer RPG-klassiekers komen later dit jaar namelijk naar consoles.

Skybound Games en Beamdog hebben onlangs aangekondigd verschillende RPG-klassiekers naar de console te brengen. Het gaat hier om enkele iconische RPG's die gebaseerd zijn op de immens populaire tabletop-RPG Dungeons & Dragons. De games worden uitgebracht in drie verschillende bundels. De Baldur’s Gate: Enhanced Edition Pack bevat de Enhanced Edition van Baldur's Gate en Baldur's Gate II, inclusief alle DLC, de uitbreiding Siege of Dragonspear en nieuwe content ontwikkeld door Beamdog. De bundel Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition bevat de Enhanced Edition van Planescape: Torment en van Icewind Dale, inclusief alle DLC en uitbreidingen. Tot slot bevat de bundel Neverwinter Nights: Enhanced Edition de Enhanced Edition van Neverwinter Nights inclusief alle DLC en uitbreidingen om lokaal of online met anderen te spelen.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition Pack en Planescape: Torment: Enhanced Edition / Icewind Dale Enhanced Edition verschijnen 27 september voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Neverwinter Nights: Enhanced Edition verschijnt 6 december voor dezelfde consoles.

BRON Skybound Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?