Trailer: Battle Brothers aangekondigd voor de Nintendo Switch

Geplaatst:

De Duitse indie studio Overhype Studios heeft via een trailer laten weten dat de game Battle Brothers in 2020 naar de Nintendo Switch komt.

Door de vele verzoeken van de fans heeft Overhype Studios besloten om Battle Brothers naar de Nintendo Switch te brengen in samenwerking met Ukiyo Publishing. De game kwam in 2017 al uit voor de pc en werd goed ontvangen. De trailer die met de aankondiging is vrijgegeven, laat de belangrijkste elementen van de game zien. Battle Brothers is een rpg-strategie game waarbij je de controle hebt over een groep huurlingen. Aan jou de taak om nieuwe huurlingen aan de groep toe te voegen en ze te bewapenen. Naast de gevechten laat de trailer ook de kaart zien. Hier worden contracten geselecteerd die geld en ervaringspunten opleveren.

Battle Brothers is al speelbaar op de pc. De Nintendo Switch versie verschijnt in 2020. Een exacte datum is nog niet vrijgegeven.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battle Brothers

Series

-

Uitgever

Overhype Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

23 maart 2017

Ontwikkelaar

Overhype Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord