Trailer: Bloed en geweld op Valentijnsdag met Wanted: Dead

Geplaatst:

Het duurt nog even, maar je kan alvast je geliefde vertellen dat je geen tijd hebt aankomende Valentijnsdag. Wanted: Dead verschijnt dan namelijk en serveert een flinke portie geweld.

Wanted: Dead wordt ontwikkeld door Soleil. Deze ontwikkelaar bestaat uit ervaren gamemakers die gewerkt hebben aan de Ninja Gaiden-franchise en de Dead or Alive-serie. De invloed is goed terug te zien in de onderstaande trailer. De sfeer zit er goed in en je wordt een beetje mellow van de soundtrack. Die vibe wordt al vlug verstoord door het groffe geweld. Wanted: Dead is een mix van hack and slash met third-person shooter-elementen. Het is nogal een aparte bedoeling, maar misschien wel op de beste manier. Is dit content die je wilt spelen tijdens je eerste date? Dan heb je geluk, want tijdens Valentijnsdag wordt deze titel uitgegeven.

Wanted: Dead is beschikbaar vanaf 14 februari voor de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wanted: Dead

Series

-

Uitgever

110 Industries

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 februari 2023

Ontwikkelaar

Soleil

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord