Bloody Hell Hotel

  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Gameliner score -

Trailer: Bloody Hell Hotel is een nieuwe simgame

Bloody Hell Hotel is een simulatie videospel ontwikkeld en gepubliceerd door Unfold Games. De eerste trailer werd onlangs door de ontwikkelaar online gezet.

In Bloody Hell Hotel kruip je in de huid van een vampier. Je ontwaakt uit een coma die eeuwen heeft geduurd, alleen om te ontdekken dat je eens zo grote landgoed nu in puin ligt. Het doel is hier weer een welvarend hotel van te maken. Maar dat is geen gemakkelijke taak, want het zijn moeilijke tijden en de middelen zijn schaars. Er is een tekort aan voedsel, voorraden en arbeidskrachten. Een bloeddorstig monster zijn, helpt ook niet bij de klanttevredenheid. Gelukkig ligt er onder het landgoed een crypte en een stelsel van grotten. Door te foerageren, boeren, knutselen en je een weg te vechten door de door monsters geteisterde kerkers, vind je de grondstoffen die je nodig hebt om je landhuis weer groots te maken en het om te vormen tot een bloeiend hotelbedrijf. Je gaat aan de slag met het renoveren en aankleden van je hotel, terwijl je probeert je gasten tevreden te houden. Mocht dit niet lukken, dan kun je altijd hun bloed nog drinken.

Bloody Hell Hotel heeft nog geen releasedatum of releasewindow gekregen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?